Bestuur – Rian Govers – Gabriëls

Ik ben Rian Govers – Gabriëls, getrouwd met Frank en samen zijn wij de ouders van Krista, Tessa en Myrna en wonen te Halsteren.

Sinds september 2023 lid geworden van het bestuur van de vereniging “maak een vuist”. Dochter Tessa deed in 2023 voor het eerst mee aan de RoPaRun met dit team. Er bleek een bestuur nodig te zijn en zodoende draag ik graag mijn steentje bij, aan dit goede doel.

In 2023 kregen wij via de thuisblijversapp de belevenissen van dit team mee. Wat een belevenis. Wat een team. Maandagochtend gezamenlijk ontbijten op het thuishonk ‘t Dorpskoffiehuis en daarna door. Uiteindelijk de finish aan de Erasmusbrug. Indrukwekkend.

Een loper ben ik niet maar weet dat ik met jullie meeleef. Heel veel succes en geniet er ook van samen, Maak een vuist!

©2024 All Rights Reserved | Roparun Team 188, Maak Een Vuist