Fietser – Roel de Laat

Hallo allemaal,

Ik ben Roel en houd me bezig met met logistiek en ga dit jaar als fietser mee binnen team 188. Door een enkelblessure kan ik helaas niet lopen, maar ben blij dat ik mijn steentje bij kan dragen als fietser. Daarnaast neem ik mede de verantwoordelijkheid voor de diverse nieuwe leden het naar hun zin te maken en hen alles uit te leggen, naar het stukje onwetende. Dat ze net zoals bijna iedereen die de RopaRun doet, de RopaRun gaat ademen en beleven. Dat stukje RopaRun mee te geven wat moeilijk is te beschrijven, maar wat je gewoon mee moet maken.

Hopelijk sta je langs de kant en kom je iedereen aanmoedigen. Iets moois, iets unieks. Enne, als je er staat, zullen wij van team 188 ervoor zorgen dat het een feestje wordt, want dat is het. De RopaRun is één groot, magisch feest!

©2024 All Rights Reserved | Roparun Team 188, Maak Een Vuist